< Terug naar overzicht

Restaurant Brazzo - Driegangendiner voor twee

Restaurant Brazzo - Driegangendiner voor twee
Restaurant Brazzo - Driegangendiner voor twee Restaurant Brazzo - Driegangendiner voor twee Restaurant Brazzo - Driegangendiner voor twee Restaurant Brazzo - Driegangendiner voor twee
Restaurant Brazzo, Rotterdam
€ 30,00
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Wisselend driegangen weekmenu voor twee personen.

Over de locatie

Kunst voert de boventoon bij Brazzo. Het restaurant is gevestigd in een voormalig slachthuis en zorgt met verschillende kunstexposities voor een bijzondere sfeer. Ook de speciaal ontworpen kunstborden dragen bij aan die bijzondere sfeer. Het keukenteam zorgt voor verfijnde Italiaanse gerechten en laat zich hierbij inspireren door de Franse tradities van het impressionisme. Het restaurant is gevestigd in de Rotterdamse wijk Crooswijk, vlakbij het Kralingse Bos.

De gerechten bij Restaurant Brazzo zijn samengesteld uit verse ingrediënten van de beste leveranciers. Nog altijd proeft en test men hier dagelijks. Brazzo beschikt tevens over een entresol die geschikt is voor feestjes en borrels. Als u meer van Rotterdam wilt zien, kunt u een rit maken in de historische Party Tram van Brazzo. Terwijl u in de tram geniet van een aperitief, passeert u de hotspots van de stad.

Keuken
Frans

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Restaurant
Terras
Airconditioning

Openingstijden
Dagelijks van 18.00 tot 21.30 uur.Restaurant Brazzo
Boezemstraat 188
3034 EM  Rotterdam

+31 (0) 10 4148079
info@brazzo.nl