< Terug naar overzicht

Restaurant Harwig - Lunch voor twee

Restaurant Harwig - Lunch voor twee
Restaurant Harwig - Lunch voor twee Restaurant Harwig - Lunch voor twee Restaurant Harwig - Lunch voor twee Restaurant Harwig - Lunch voor twee
Restaurant Harwig, Den Ham
€ 17,50
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Een uitgebreide lunch voor twee personen bestaande uit een soepje vooraf en een keuze uit 168 verschillende combinaties van belegde broodjes. Inclusief een kop koffie of thee.

Over de locatie

Harwig is een sfeervol restaurant waar u kunt gaan genieten van een uitgebreide maaltijd.Het horecabedrijf Harwig is opgericht in 1836 door dhr. Christiaan Harwig. Sinds de oprichting is het bedrijf in handen geweest van verschillende eigenaren. Inmiddels is Harwig uitgegroeid tot een grote horeca-onderneming en zeer de moeite waard een keer te bezoeken. Hier geniet u in het restaurant van een perfect bereide maaltijd. U vindt het menu niet op de menukaart, maar op een steeds wijzigende menumuur waar de voor-, hoofd-, en bijgerechten op te vinden zijn. De voorgerechten worden door de koks in de keuken bereid en uw hoofdgerecht vanaf de grill in het sfeervolle restaurantgedeelte.

Keuken
Frans
Grill

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 11:00 tot 22:00 uurRestaurant Harwig
Ommerweg 1
7683 AV  Den Ham

0546-671228
info@harwigdenham.nl