< Terug naar overzicht

Stads-Koffyhuis - High Tea voor twee

Stads-Koffyhuis - High Tea voor twee
Stads-Koffyhuis - High Tea voor twee Stads-Koffyhuis - High Tea voor twee Stads-Koffyhuis - High Tea voor twee Stads-Koffyhuis - High Tea voor twee
Stads-Koffyhuis, Delft
€ 19,50
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Theeleuten' (high tea op zijn Stads-Koffyhuis'). Lekker ontspannen theedrinken onder het genot van diverse zoete en hartige hapjes, zoals een brownie, perentaartje, appeltaartje, stukje seizoensgebak, ijsje, soepje, mini-quiche en twee mini broodjes uit de selectie van prijswinnende broodjes. Met onbeperkt thee in verschillende smaken. Duur maximaal 2 uur en reservering vanaf twee personen vanaf 15:00 uur. 

Over de locatie

Bij een bezoek aan Delft mag u het Stads-Koffyhuis niet overslaan. In 2008 was dit de winnaar van 'het Lekkerste Broodje ooit'. Behalve van heerlijke broodjes, geniet u hier van koffiespecialiteiten, huisgemaakte taarten, pannenkoeken, maaltijdsalades en avondgerechten. Vanaf de terrasboot van het Stads-Koffyhuis heeft u een prachtig uitzicht op de Oude Kerk van Delft en de vele mooie grachtenpanden.

Behalve om haar mooie grachtenpanden, staat Delft bekend om haar Delftsblauwe aardewerk en haar rijke historie. Zo ziet u bijvoorbeeld de kogelgaten die achterbleven na de moord op Willem van Oranje in het huidige Museum Het Prinsenhof. Breng ook een bezoek aan de Nieuwe Kerk waar de leden van het Koninklijk Huis na hun overlijden worden bijgezet in de grafkelder. Of ga een eindje varen op een van de grachten in de binnenstad.

Reserveren
Als je wil reserveren bij het Stads-Koffyhuis, ga dan naar deze pagina. Vul de datum, tijd en het cadeau in. Het aanmaken van een e-ticket is verplicht.

Keuken
Nederlands

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Restaurant
Terras

Openingstijden
Van 1 april tot 1 oktober
Maandag tot vrijdag: van 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag: van 9.00 tot 18.00 uur
Zondag: 11.00 tot 18.00 uur

Van 1 oktober tot 1 april
Maandag tot vrijdag: van 9.00 tot 19.00 uur
Zaterdag: van 9.00 tot 18.00 uur
Zondag: geslotenStads-Koffyhuis
Oude Delft 133
2611 BE  Delft

+31 (0)15 2124625
info@stads-koffyhuis.nl