< Terug naar overzicht

Aloha Kitchen - Speciaalbier

Aloha Kitchen - Speciaalbier
Aloha Kitchen - Speciaalbier
Aloha Kitchen, Scheveningen
€ 14,50
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Kies een gezellig café uit en geniet van een gezellige borrel met Speciaalbier van Restaurant Cadeau Card. Uiteraard vergezeld door een lekkere borrelhap. Houd je meer van een bittere IPA? Of maak je jou gelukkiger met een fris witbiertje? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Over de locatie

Aloha Kitchen 
Aan het Scheveningse strand vind je Aloha Kitchen. Hier kun je onder andere terecht voor een lekker ontbijt, een heerlijke lunch, een borrel of een uitgebreid diner. Wat je ook kiest, Aloha biedt altijd wat lekkers, biologisch, fairtraide, vegetarisch of 100% scharrel.

Een bezoek aan Aloha Kitchen is perfect te combineren met een dagje zonnen of surfen op het strand. Bij Aloha kun je ook surflessen volgen. De surfschool zit op het noorderstrand naast de haven wat dé beste spot voor het surfen in Nederland is. De wind- en stromingsomstandigheden zorgen voor goede condities om te leren surfen. Aloha Surf bestaat uit een enthousiast team met gekwalificeerde medewerkers. Tijdens je surfsessie gebruik je softboards met zachte vinnen.

Keuken
Internationaal 

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Restaurant
Terras

Openingstijden
Zondag t/m woensdag: 08.30 - 23.00 uur 
Donderdag t/m zaterdag: 08.30 - 01.00 uur Aloha Kitchen
Strand noord 2B
2586 JP  Scheveningen
Nederland

+31 (0)6 – 24889037
info@golfsurfschool.nl