< Terug naar overzicht

Beachclub en Brasserie Lakeside - Bier & Ballen

Beachclub en Brasserie Lakeside - Bier & Ballen
Beachclub en Brasserie Lakeside - Bier & BallenBeachclub en Brasserie Lakeside - Bier & BallenBeachclub en Brasserie Lakeside - Bier & BallenBeachclub en Brasserie Lakeside - Bier & Ballen
Beachclub en Brasserie Lakeside, Zwolle
€ 5,00
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Bier & Ballen is de gezelligste belevenis van Restaurant Cadeau Card! Ga samen naar een bar of café naar keuze, bestel een lekker biertje en proost op het goede leven. Ondertussen geniet je ook nog van een portie bitterballen, gehaktballetjes of andere snack. Veel plezier!

Over de locatie

Beachclub en Brasserie Lakeside
Bij Lakeside Cablepark Zwolle kun je terecht voor verschillende indoor- en outdooractiviteiten. Het is de perfecte plek voor een actief dagje uit. Maar dit is niet compleet zonder een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Hiervoor ben je bij Beachclub Lakeside aan het juiste adres.

In een sfeervolle, gezellige omgeving kun je onder het genot van een hapje of drankje genieten van een prachtig uitzicht. Vanaf de beachclub kijk je namelijk uit over de Wijthmenerplas. Neem plaats op het mooie en tevens verwarmde terras en kijk naar alle voorbijgaande watersporters of stap binnen bij de beachclub en relax. Geniet van heerlijke wisselende gerechten. De gerechten zijn gezond, vers en voedzaam. Een etentje bij Beachclub en Brasserie Lakeside maakt je actieve dag helemaal af.

Let op! In de zomer is de high tea alleen mogelijk vanaf vier personen!

Keuken
Internationaal

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten 
Bar
Restaurant 
Terras

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.00 - 22.00 uur Beachclub en Brasserie Lakeside
Zalneweg 110
8026 PZ  Zwolle
Nederland

+31 (0)38 4548495
info@lakesidezwolle.nl