< Terug naar overzicht

Beachclub en Brasserie Lakeside - Borrel Deluxe

Beachclub en Brasserie Lakeside - Borrel Deluxe
Beachclub en Brasserie Lakeside - Borrel DeluxeBeachclub en Brasserie Lakeside - Borrel DeluxeBeachclub en Brasserie Lakeside - Borrel DeluxeBeachclub en Brasserie Lakeside - Borrel Deluxe
Beachclub en Brasserie Lakeside, Zwolle
€ 11,50
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Is borrelen ook jouw favoriete activiteit? Dan zit je helemaal goed met Borrel Deluxe van Restaurant Cadeau Card. Maak je keuze uit een van de gezellige cafés of bars, bestel een goede fles wijn en een heerlijk borrelhapje en geniet!

Over de locatie

Beachclub en Brasserie Lakeside
Bij Lakeside Cablepark Zwolle kun je terecht voor verschillende indoor- en outdooractiviteiten. Het is de perfecte plek voor een actief dagje uit. Maar dit is niet compleet zonder een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Hiervoor ben je bij Beachclub Lakeside aan het juiste adres.

In een sfeervolle, gezellige omgeving kun je onder het genot van een hapje of drankje genieten van een prachtig uitzicht. Vanaf de beachclub kijk je namelijk uit over de Wijthmenerplas. Neem plaats op het mooie en tevens verwarmde terras en kijk naar alle voorbijgaande watersporters of stap binnen bij de beachclub en relax. Geniet van heerlijke wisselende gerechten. De gerechten zijn gezond, vers en voedzaam. Een etentje bij Beachclub en Brasserie Lakeside maakt je actieve dag helemaal af.

Let op! In de zomer is de high tea alleen mogelijk vanaf vier personen!

Keuken
Internationaal

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten 
Bar
Restaurant 
Terras

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.00 - 22.00 uur Beachclub en Brasserie Lakeside
Zalneweg 110
8026 PZ  Zwolle
Nederland

+31 (0)38 4548495
info@lakesidezwolle.nl