< Terug naar overzicht

Berry's Lunchroom - Coffee & Bite

Berry's Lunchroom - Coffee & Bite
Berry's Lunchroom - Coffee & BiteBerry's Lunchroom - Coffee & BiteBerry's Lunchroom - Coffee & BiteBerry's Lunchroom - Coffee & Bite
Berry's Lunchroom, Rotterdam
€ 6,00
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Is het bij jou altijd koffietijd? Dan is het tijd voor Coffee & Bite van Restaurant Cadeau Card! Ga samen naar een koffiebar naar keuze, bestel een lekker kopje koffie, cappuccino of espresso met bijvoorbeeld een stukje taart, een muffin of wat anders lekkers en geniet!

Over de locatie

Berry's Lunchroom
Berry's Lunchroom is een trendy lunchroom gelegen aan de schitterende Schiehaven in Rotterdam met een prachtig uitzicht over het water van de Maas. De lunchroom is een gezellige ontmoetingsplek waar gerechten gemaakt van de beste kwaliteitsproducten het prachtige uitzicht complimenteren.

Kom gezellig langs voor bijvoorbeeld een goede kop Rotterdamse koffie met een stukje huisgemaakt gebak. Ook voor de lunch ben je van harte welkom. Berry's is namelijk gespecialiseerd in heerlijke en gezonde lunches met een ruime keuze uit broodjes, sandwiches, panini's, salades en verse sapjes en smoothies.

Medio 2013 werd Berry's opgericht door eigenaar Robin Achterkamp. Waarom de zaak dan Berry's lunchroom heet? Dat is zijn trouwe blonde labrador retriever!

Keuken
Lunchroom

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Honden toegestaan
Terras
Parkeergelegenheid (betaald in de omgeving)

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: geslotenBerry's Lunchroom
Kratonkade 5A
3024 ES  Rotterdam
Nederland

+31 (0)10 7634273
info@berryslunchroom.nl