< Terug naar overzicht

Berry's Lunchroom - Mini High Tea

Berry's Lunchroom - Mini High Tea
Berry's Lunchroom - Mini High TeaBerry's Lunchroom - Mini High TeaBerry's Lunchroom - Mini High TeaBerry's Lunchroom - Mini High Tea
Berry's Lunchroom, Rotterdam
€ 14,95
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Gezellig samen bijkletsen terwijl je geniet van een goede kop thee en diverse lekkernijen? Je beleeft het met Mini High Tea van Restaurant Cadeau Card. Ga jij voor de mini high tea? Of voor een van de chocoladeverrassingen? Laat je verrassen door deze zoete verleiding bij een van de speciaal geselecteerde high tea locaties.

Over de locatie

Berry's Lunchroom
Berry's Lunchroom is een trendy lunchroom gelegen aan de schitterende Schiehaven in Rotterdam met een prachtig uitzicht over het water van de Maas. De lunchroom is een gezellige ontmoetingsplek waar gerechten gemaakt van de beste kwaliteitsproducten het prachtige uitzicht complimenteren.

Kom gezellig langs voor bijvoorbeeld een goede kop Rotterdamse koffie met een stukje huisgemaakt gebak. Ook voor de lunch ben je van harte welkom. Berry's is namelijk gespecialiseerd in heerlijke en gezonde lunches met een ruime keuze uit broodjes, sandwiches, panini's, salades en verse sapjes en smoothies.

Medio 2013 werd Berry's opgericht door eigenaar Robin Achterkamp. Waarom de zaak dan Berry's lunchroom heet? Dat is zijn trouwe blonde labrador retriever!

Keuken
Lunchroom

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Honden toegestaan
Terras
Parkeergelegenheid (betaald in de omgeving)

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: geslotenBerry's Lunchroom
Kratonkade 5A
3024 ES  Rotterdam
Nederland

+31 (0)10 7634273
info@berryslunchroom.nl