< Terug naar overzicht

&Wine Haarlem - Wijnproeverij

&Wine Haarlem - Wijnproeverij
&Wine Haarlem - Wijnproeverij&Wine Haarlem - Wijnproeverij&Wine Haarlem - Wijnproeverij&Wine Haarlem - Wijnproeverij
&Wine Haarlem, Haarlem
€ 20,00
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Een wijnproeverij is een ervaring die je zeker een keer meegemaakt moet hebben. Beleef het met Wijnproeverij van Restaurant Cadeau Card! Proef diverse wijnen, leer de verschillende wijnsmaken kennen en ontdek jouw favoriet. Bezoek een van de sfeervolle wijnbars, een landelijke wijngaard of boek een wijnproeverij aan huis!

Over de locatie

&Wine Haarlem
&Wine staat voor 'enjoy wine', of gewoon voor genieten van alle goede dingen in het leven. Want dat is wat je ervaart bij &Wine Haarlem.

In deze prachtige wijnspeciaalzaak koop, proef en geniet je van de beste wijnen uit alle windstreken van de wereld. En niet alleen de beste wijnen, maar ook zeker de lekkerste wijnen die de verwachting overtreffen. Ook voor de beste koffie en thee, de lekkerste port, madeira of chocolade, heerlijke whiskey, grappa, gin en anderen gedistilleerde dranken, olijfolie, kookboeken, glazen en meer ben je bij &Wine Haarlem aan het juiste adres.

Het gastvrije personeel met kennis van zaken leert je de smaak van de verschillende wijnen kennen. Begeleid door heerlijke amuses proef je diverse soorten witte wijn, rode wijn en wijn met een sprankelende bubbel.

Keuken
Wijnspeciaalzaak

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd

Faciliteiten
Invalidentoilet

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: gesloten

Let op! Reserveren is verplicht.&Wine Haarlem
Wagenweg 25
2012 NB  Haarlem
Nederland

+31 (0)6 22861309
haarlem@enwine.nl